You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" 6. vítězství v řadě nás posouvá na 2 místo tabulky

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

6. vítězství v řadě nás posouvá na 2 místo tabulky

Email Tisk PDF

7.12. 2018 TJ SOKOL BUČOVICE: Tj ČZU Praha 3:0(15,17,17)

V pátečním utkání k nám zavítal soupeř z Prahy. V prvním vzájemném měření sil jsme uspěli v tie breaku, a tak jsme doma chtěli vydolovat plný bodový zisk. Jak to bývá kolem Vánoc zvykem, objevují se různé bolístky či zranění. Nám tentokrát chyběli zraněný blokař Michal Přikryl, na trzích punč vařící  Pavel Jelínek, čertem zřejmě unesený libero Peťa Nezdařil.

V naší sestavě tak poprvé v sezoně nastoupil Fíla Auer na bloku, na liberu Tadeáš Tezzele. Na soupeře jsme od úvodu vletěli tvrdým servisem a kvalitním útokem .

Několik bodových sérii na servisu si připsal jak David Neubauer, tak zejména Pepa Mlčůch který nevídanou sérií 6 servisů v řadě rozhodl o 2 sadě.

Náš tým hrál velmi koncentrovaně na příjmu a pestrou kombinační hru režíroval nahravač Ondřej Fučík.

Diváci, kteří přišli, tak byli velmi spokojeni a odměnili časté domácí akce potleskem. Závěrečná proměněná smeč Davida Neubauera připsala do tabulky našemu týmu 3 body a upevnění této příčky v tabulce.

 

Sestava: Neubauer, Fučík, Auer, Dítě, Mlčůch, Vašut, Tezzele, Paták, Spěvák

 

8.12.2018 TJ SOKOL BUČOVICE : VK EGE České Budějovice 3:0(15,20,20)

V posledním domácím utkání v tomto roce jsme přivítali celek z Českých Budějovic. Tomu jsme chtěli vrátit porážku 3:1 z jejich palubovky a za tímto úkolem jsme šli od začátku utkání. Soupeř po páteční tie breakové porážce ve St. Městě měl zpočátku problémy se aklimatizovat v naší hale. My jsme naopak dobře servírovali a po dlouhé sérii blokaře Marka Šimka na podání skóre ustalo na stavu 15:1!!!!!!!

Hosté poté předvedli pár pěkných volejbalových akcí, ale na větší odpor se nezmohli.

V druhém a třetím setu jsme byli lepším týmem a to i přes ten fakt že se nám nedařilo na servisu a také příjmu, tak jako v pátek. Nakonec jsme si připsali další 3 body do tabulky a prodloužili sérii vítězných zápasů na 6 v řadě za 3 body.

 

Po nečekané druhé porážce v řadě lídra tabulky z Beskyd jsme se vyhoupli na fantastické druhé místo a v pátečním souboji na palubovce Mff se jedeme poprat o vedení v soutězí.

Toto poslední dvojkolo (Mff, Dobřichovice) přeruší naši soutěž na měsíc a na domácí palubovce se představíme v pátek 11.1. 2019 s celkem- Lvi Praha.

Děkujeme všem divákům za podporu v domácích zápasech a vytvořenou atmosféru a budeme se těšit na boje v play off.

 

Sestava: Neubauer, Fučík, Šimko, Vašut, Katona, Mlčuch, Tezzele