You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí stoupají tabulkou

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí stoupají tabulkou

Email Tisk PDF

16.11. 2018

VSK Hardman St. Město - TJ SOKOL BUČOVICE 0:3 (-15,-17,-24) Rozhodčí Šimek, Ostranský

V pátečním utkání jsme zajížděli k regionálnímu soupeři ze St. Města. Ten je vždy v pátek posílen o extraligové hráče Zlína a nebylo tomu jinak i teď. Na náhře nastoupil Šulc, na bloku Varous, smeči Kozák a následně Bláha a liberu Viceník. Chyběl tedy nejvíce bodující hráč televizního úterního utkání Zlína Daniel Čech, který je ve Španělsku na studijní sportovní akci.

Bohužel naši sestavu na poslední chvíli postihly absence. Nemoc zklátila Vlado Katonu, studijně byl na stejné akci mimo smečař Radovan Dítě a v USA je blokař Auer.

Přesto jsme do haly na Širůch přijeli s počtem 12-ti hráčů a do základní sestavy poprvé naskočil junior Tadeáš Tezzele na smeči. Od úvodu byl zjevný rozdíl v servisu u obou družstev. My výborně podávali jak skákaný solený servis (Neubauer, Mlčuch, Přikryl) tak i plachtou se dařilo Fučikovi i Tezzelemu a měli větší jistotu na příjmu podání.

 

Domácí hodně kazili nejen servis ale i na příjmu a v útoku udělali množství nevynucených chyb.

Po hladkém vedení 0:2 na sety jsme polevili v úvodu sady třetí. Domácí vedli 8:4 ale brzo jsme jejich náskok dotáhli. Vedení se přelévalo na obě strany. Po esu Ivana Dudy na 21:22 jsme si náskok udrželi a v samotném závěru za stavu 24:25 esem Michala Přikryla utkání ukončili a stali se tak teprve druhým týmem v soutěži po Beskydech který získal 3 body na staroměstské palubovce.

Sestava: Fučík, Neubauer, Tezzele, Přikryl, Mlčuch, Vašut, libero Nezdařil, Jelínek, Duda

17.11.2018

TJ SOKOL BUČOVICE : Vsk Hardman St. Město 3:0 (21,16,17)

Rozhodčí Možnár, Zimmermann

V odvetě hosté přijeli bez posil z A pouze v 8 lidech . Naše základní sestava byla stejná jako ve St. Městě pouze s jednou změnou že na bloku nastoupil Marek Šimko.

Úvod byl vyrovnaný, moc se netlačilo servisem a obě družstva celkem v poklidu ztrátovala. Za stavu 18:18 jsme odskočili po servisu Pepy Mlčucha o 3 body a set si pohlídali.

Druhou sadu jsme přidali větší tlak na servisu, kde byl vidět David Neubauer a slovácký tým měl problém s přijmem servisu i nízkým stropem naší haly.

Ve třetí sadě se na hřiště dostal další junior Marek Paták a na epizodní střídání poprvé v kariéře i Martin Spěvák.

Výsledek 3:0 a zisk 3 bodů nás katapultoval na 3 místo v tabulce.

V dalším kole zajíždíme v pátek 23.11. na palubovku Velkého Meziříči (19.30 hod) a v so

do náhradní haly Volejbalu Brno (11 hod SGLD)

Sestava: Fučik, Neubauer, Tezzele, Šimko, Mlčuch, Vašut, libero Nezdařil

Aktualizováno ( Středa, 21 Listopad 2018 14:02 )