You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Z derby máme 3 body, Beskydy byly nad naše síly

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Z derby máme 3 body, Beskydy byly nad naše síly

Email Tisk PDF

9.11 2018

TJ SOKOL  BUČOVICE : TJ Tesla Brno 3:1(21,21,-21,27)

Rozhodčí Vitanov, Sedlák

V pátečním derby utkání s Teslou jsme chtěli získat 3 body. Do utkání jsme vstoupili celkem dobře, slušně se prosazovali v útoku. V polovině první sady se hostům zranil smečař Hlaváč a po přerušení zápasu byl zápas na chvilku touto nepříjemností ovlivněn.

V koncovce jsme udělali méně chyb a vedení 1:0 nás uklidnilo.

Druhý set jsme pokračovali v dobrém útoku, kde se prosazoval Neubauer s Katonou a celkem pohodlně jsme se ujali vedení 2:0.

Tesla třetí set zlepšila servis, kromě Perryho se více začala prosazovat středem sítě a snížila na 2:1.

Čtvrtý set nám pomohli střídající hráči (Bejby na smeči a zpět se vrátil univerzál Kuba Vašut) . Vyrovnanou partii rozhodla koncovka v níž jsme měli 3 mečboly ale zápas proměnili až 4. po útoku hostí středem sítě do autu.

Získaly jsme tak důležité 3 body do velmi vyrovnané tabulky .

10.11. 2018

TJ SOKOL BUČOVICE : Black Volley Beskydy 1:3(22,-15,-25,-18)

Rozhodčí : Zimmerman, Možnár

Sobotní utkání jsme zahájili s největším favoritem soutěže velmi odhodlaně. Brzo jsme vedli 8:3,11:5 a soupeře donutili ke dvěma time-outům.

Po servisu Kubaly hosté snížili na 11:9 ale brzo jsme se opět dostali do většího vedení po sérii chyb bulharského univerzála Nedkova, který byl po setu střídán.

Druhý set se motory hostů rozjely na plno, v útoku se prosazoval smečař Mečiar, který přestoupil do Beskyd z našeho týmu. Jejich hru dobře režíroval nahravač Jambor a výsledkem bylo srovnání na 1:1.

Nejlepší volejbal přinesla 3. sada. Hosté vedli o 3-4 body, v koncovce jsme po sérii servisů Vlado Katony srovnali na 24:24.

Pak při sporném míči nahraném zadním hráčem na naší polovině sítě si hosté vybojovali setbol. My dokázali ještě srovnat na 25:25, ale to bylo vše. Zkušený tým hostí blokem Širokého ukončil 3. sadu. Čtvrtý set byl již lepší na servisu a příjmu podání, kde velmi dobrou práci odváděl veterán Kubala.

Hosté právem ukázali, že letos chtějí do extraligy, a zatím předvedli nejlepší výkon ze všech týmů, které se předvedli na naší palubovce.

Sestava: Fučík, Neubauer, Katona, Mlčůch, Přikryl, Vašut, libera Nezdařil, Jelínek

Na domácí palubovce se představíme tuto sobotu 17.11. S týmem VSK Staré Město od 18 hodin.