You are here: Home

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Sezóna 2018/2019

Email Tisk PDF

Začátkem září zahájilo smíšené družstvo kadetů a juniorů své soutěže. V letošní sezóně budeme hrát Okres mužů II a Krajský přebor kadetů a juniorů (jde o společnou soutěž mládeže). Družstvo bude hrát ve složení: Bílek, Budík, Handrla, Gottwald, Janega, Kubíček, Pajtl, Polouček, Santler, Tichý, Zbytek. V podzimní části nám bude chybět zraněný Bert Budík - zlomená klíční kost.

V okresním přeboru jsme nejdříve předvedli špatný výkon v Hruškách. Jednak se hrálo venku - což už kluci moc nejsou zvyklí, ale hlavně dva měsíce o prázdninách brigádničili a volejbal šel na chvíli stranou. Celkem jednoznačná prohra 0:3. Odveta v domácím prostředí se naopak velmi vydařila. Kluci hráli s chutí, předvedli výborný volejbal, dařilo se nám ve všech herních činnostech a dokonce byl k vidění i pohyb na hřišti :-) Vítězství 3:1.

V krajském přeboru letos bude nastupovat 13 družstev. Kvalifikace v Břeclavi nedopadla ideálně, takže se můžeme jen zlepšovat. Tři prohry a jedna výhra. Šlapanice 0:2 (16,11), Vyškov 0:2 (18,22), Břeclav 2:0 (17,18) a Fosfa Břeclav 0:2 (15,17). Reputaci můžeme napravit již tuto neděli opět v Břeclavi.