You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí po 2 výhrách obhájili vítězství ve 2. lize

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí po 2 výhrách obhájili vítězství ve 2. lize

Email Tisk PDF
TJ SOKOL BUČOVICE : VS DRÁSOV
3:1 (23,-13,22,15)
3:1 (13,24,-23,23)

Po týdenní pauze pokračovala 2. liga posledním blokem 3 kol. V prvním z nich jsme přivítali celek z Drásova. Ten se pohybuje v klidném středu tabulky. Hosté přijeli v sestavě téměř kompletní ve 12 lidech.
Naše sestava byla okleštěná absencí smečařů Petra Nezdařila, Radovana Dítě, blokařů Dana Sedláka a Marka Šimka. Od úvodu se hrál průměrný volejbal na obou stranách. První set jsme byli šťastnější v koncovce, druhý set se nám hrubě nevydařil na příjmu a rozdílem třídy hosté srovnali na 1:1. Ve třetí sadě naší hře prospěla změna na náhře, kde Duda vystřídal Kromuse. Na naši straně se prosazoval Neubauer na smeči a uhraná koncovka rozhodla o tom, že si zápas pohlídáme. 4. set byl jasnou záležitostí a po zisku 3 bodů jsme se stali po druhé za sebou vítězem 2. ligy.
V odpoledním utkání se na naší straně objevili jak Tomáš Zajíček tak Filip Auer. Hrál se bezstarostný volejbal a o výsledku rozhodly uhrané koncovky. Po zisku 6 bodů jsme večer zakončili na tradičních šibřinkách. V posledním venkovním zápase se představíme v sobotu ve Hlučíně.


Sestava: Auer, Bence, Bulko, Duda, Kromus,Mlčůch, Mečiar, Neubauer , Přikryl, Zajíček
Aktualizováno ( Úterý, 13 Březen 2018 12:43 )