You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Volejbalisté se přiblížili vítězství v soutěži

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Volejbalisté se přiblížili vítězství v soutěži

Email Tisk PDF
VŠB TU Ostrava : TJ SOKOL BUČOVICE
0:3(-13,-13,-16)
0:3(-19,-20,-20)


V dalším kole nás čekal soupeř, který patřil v minulé sezóně k největším překvapením a to VŠB Ostrava. Tento tým je poslední 2 roky farmou prvoligových Beskyd a ty jim posílají mladé hráče pro zisk zkušeností. Bohužel přednost dostalo semifinále play off 1. ligy a tak pro nás bylo zklamání, když domácí nastoupili pouze se 7 hráči a z posil hrál jen smečař Raška. Především absence domácího Michala Provazníka byla znát v tom, že domácí přišli zápas pouze odehrát bez chuti se poprat o body.
My jsme přijeli v 11 lidech a kompletně se všichni vystřídali na hřišti. První utkání bylo jednoznačnou záležitostí. Domácí jsme k ničemu nepustili a za 63 minut zvítězili hladce 0:3. Odpolední utkání již nemělo z naší strany takovou kvalitu, věděli jsme že utkání zvládneme i s menší koncentrací a to se také potvrdilo. Za 75 minut jsme si připsali další vítězství.
Po překvapivé domácí prohře Ostravy na druhém místě tabulky si již v dalším domácím utkání s Drásovem můžeme s předstihem zajistit obhajobu vítězství ve 2. lize!!!!

Sestava: Bence, Bulko, Duda, Dítě, Neubauer, Mečiar, Mlčůch ,Sedlák, Šimko, Přikryl, Zajíček
Další domácí zápas sobota 10.3. Doma Vs Drásov