You are here: Home

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí po 2 výhrách kolo před koncem přezimují jako půlmistr

Email Tisk PDF
TJ Sokol BUČOVICE : TJ Hlučín
3:0 (10,23,19)
3:0 (22,24,10)

 
V předposledním dvojutkání podzimní části druhé ligy jsme hostili soupeře z Hlučína. Hosté přijeli tentokráte pouze v 7 lidech (i vinou nemocí a pracovního zaneprázdnění) a do utkání vstoupili velmi špatně. Po 12 minutách byl ukončen 1. set propastným rozdílem. V průběhu zápasu se hra vyrovnala, bučovičtí však byli jistější v útoku a i přes to že se jim moc nedařilo v obraně za 70 minut zvítězili 3:0.
Odpolední utkání domácí zahájili v pozměněné sestavě na 4 postech. Hrál se bezstarostný volejbal v útoku, obrany nebyly ozdobou na žádné straně. Ve druhém setu vedli hlučínští 10:17, ze hry byli staženi Zajíček a Auer a po sérii servisů Ivana Dudy a zlepšené domácí obraně na síti se náskok hostí tenčil. V koncovce se hostům zranil univerzál a jejich vyhlídky na body úplně vymizely.
Třetí set již byl jasnou domácí záležitostí . Po zisku 6 bodů bučovičtí již kolo před koncem nemohou být v půlce soutěže předstiženi neboť je jejich náskok 7 bodový. Navíc zajíždí na palubovku posledního týmu tabulky OU Ostrava.
 
Sestava: Duda, Dítě, Neubauer, Mlčůch, Šimko, Přikryl, Bence, Auer, Zajíček, Mečiar, Bulko
Aktualizováno ( Neděle, 03 Prosinec 2017 18:12 )