You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Hrušky - Bučovice B /2.6.2012/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Hrušky - Bučovice B /2.6.2012/

Email Tisk PDF
krajský přebor  --- muži"B" --- 2.6.2012 --- 25. a 26. kolo
Hrušky
Bučovice FOTO

1

3
(22, -22, -16, -23)
3
: 0
(20, 10, 18)

V sobotu 2.6.2012 jsem zajížděli na pískové a větrné kurty do Hrušek, aktuálně druhého celku soutěže. Ze základu chyběli Radovan, Tomáš a Ivan, naproti tomu za nás znovu zahráli Aleš a Mydlo, kteří tak doplnili v dnešní sestavě Libora, Dóbla, Víťu, Radka, Micina a Boba.

V dopoledním zápase se hrál pěkný a vyrovnaný volejbal. V prvním setu si lepší situaci do koncovky připravili domácí, když vedli už 22:17. My jsme ale ještě zabojovali a donutili jsme Hrušky ke dvěma oddechovým časům za stavů 24:20 a 24:22, avšak více jsme v tomto setu neuhráli. Nicméně  stejným poměrem bodů jsme jim tuto porážku hned v dalším setu vrátili. Ve třetím setu jsme byli jasně   lepší, kdy především Aleš dnes odehrál na smeči skvělý první zápas a připisoval důležité body. Vítězství ve třetím setu 25:16 bylo zasloužené. Ve čtvrtém setu si žádný ze soupeřů až do poloviny nevytvořil žádný náskok. Poté se nám podařila šňůra, vedli jsme 21:15 a zdálo se, že je rozhodnuto. Hrušky ale dvěma sériemi znovu zabojovali a o našem vítězství tak až v samotném závěru rozhodly dvoje vytlučené bloky soupeře.
Hned půlhodině jsme nastoupili ke druhému zápasu, ale začali jsme až příliš profesorsky. Soupeř zpočátku nebyl lepší, ale my jsme kromě chyb neudělali nic navíc. Několikabodový náskok z koncovky si Hrušky udržely a vítězství v setu je nakoplo. My jsme se ještě více utlumili a druhý set jsme jim zcela odevzdali. Náznak bojovnosti jsme předvedli ve třetím setu, ovšem jakýkoliv pokus o šňůru jsme si sami pokazili nevynucenými chybami. Mrzet nás může obrovské množství zkažených jednoduchých podání, slabé pole a menší úspěšnost smečařů, než v zápase prvním. Naše prohra 0:3 byla tentokrát jasná a zasloužená.
Sestava:     Libor, Dóbl, Víťa, Radek, Micin, Aleš, Bob, Mydlo.